Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Elérhetőség

Cím: Marcali, Rózsa utca 2/a
Kapcsolat: Tel: +36 85 515-200

Nyitvatartás

Minden nap: 10.00-19.00

A 80 ezer m2-es Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali északi részén találhat Somogy megyében. A fürdő, amely 2003-ban nyitotta meg kapuit rendelkezik egy 50 méteres versenymedencével, csúszdával termál- és gyógyfürdővel valamint gyermekpancsolóval is. 2009-ben egy fejlesztés után a mozgáskorlátozottak számára mobil emelővel és fedett résszel bővült a létesítmény.

Akik a sportok megszállotjai, azok is jól érezhetik itt magukat a 4 teniszpály, 2 strandkézilabda és strandröplapda pálya és a kosárlapdapálya segítségével.

A picikre is gondoltak, így játszótér is található a Szabadidőközpontban hatalmas homokozóval és több féle játékelemmel.Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Gyógyvíz

Igen jó hatású a marcali gyógyvíz. Elsősorban a mozgásszervrendszeri betegségekre illetve a nőgyógyászati megbetegedésekre van kedvező hatással.

Élményfürdő

A 200 m2-es vízfelülettel rendelkező medencében különböző élményelemeket helyeztek el. Az egész család jól érezheti magát és tökéletes kikapcsolódhatnak a legkisebbektől a legnagyobbakig egyaránt.


Wellness

Az ide látogató vendégek igénybe vehetik a szaunát és a gőzkabint is. Míg a szauna kalóriát éget el és javítja a vérkeringést, addig a gőzkabin kitágítja a vérereket, amivel több tápanyag juthat a bőrbe és így selymesebbé, hidratáltabbá válhat az.

A balneoterápia során gyógyvízzel és termálos vízzel történik a kezelés.


Az iszapkezeléssel javítjuk a vérkeringést és a testszövetek oxigénellátását. Jó hatással van a végtagizületi gyulladásokra.

Az elektroterápiával intenzív hőhatást fejtünk ki a szövetekben. Ennek keringésjavító és fájdalomcsillapító hatása van.

Mechanoterápia keretein belül kipróbálhatjuk:

-egyéni gyógytornát
-csoportos gyógytornát
-gyógymasszázst

Belépőjegyek

(normál ár / marcali kártyás ár)

Strand belépőjegy:

Felnőtt: 1.400 / 980 Ft
Gyermek, diák és nyugdíjas: 950 Ft

Délutáni belépő:
(16 órától )

Felnőtt: 950 / 665 Ft
Gyermek, diák és nyugdíjas: 700 Ft

Bérlet árak:

Felnőtt 10 alk.: 10.500 / 7.350 Ft
Felnőtt 30 alk.: 25.500 / 17.850 Ft
Úszóbérlet 10 alk.: 5.500/ 3.850 Ft
Úszóbérlet 30 alk.: 13.500 / 9.450 Ft

Néhány kép:

Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Minden vélemény számít


*

Következő HTML elemek használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>