Aquaréna Mogyoródi Vízipark

Aquaréna Mogyoródi Vízipark

Elérhetőség

Cím: Mogyoród, Vízpark út 1.
Kapcsolat: Tel.: +36 28 541-100

Nyitvatartás

2012. máj. 25. – jún. 17. között:

Csak péntek, szombat, vasárnap
09.00 – 19.00

2012. júni. 18. – szept. 2. között:

09.00 – 19.00 óra

Nem csupán hazánkban, hanem egész Közép-Európában egyedülállóan különleges szórakozást nyújt a mogyoródi aquaréne vízipark. Minteyg 11,5 hektáros területén gyönyörű környezetben várják a kikapcsolódni vágyókat.

2003-ban épült meg a park 9 medencével és 21 csúszdával. Kihasználták a tervezők a táj adta adottságokat, így a csúszdák nem acélszerkezetre, hanem a domb oldalára lettek építve, ami rendkívüli egyediséget biztosít.Aquaréna Mogyoródi Vízipark

Medencék

Az egyik fő látványossága a víziparknak a szigetet körülvevő lassú folyású kanyargós folyó, amely a barlangon halad át. Ezen barlang tetejéről egy három méter mély medencébe ugorhatnak a bátrabbak.


A park élménymedencéje 700 m2-en szórakoztatja a vendégeket. Itt megtalálhatóak olyan élmény elemek, mint a víz mesterséges sodrása, pezsgőfürdő valamint nyakzuhany is.

A romantikusabbak számára tökéletes választás lehet a kék barlang.

Ezek mellett részünk lehet még a jakuzzi általi élményben és kipróbálhatják a kisebbek a gyerekmedencét is.

Csúszdapark

Igen változatos csúszdákat találhatóak a parkban. Érdekességük részben, hogy nem csak a föld felszín felett, hanem a föld alatt is kipróbálhatjuk a kanyargós csúzdák adta élményt.

Egy különleges csúszda az Ufó, amely egy űrhajóra emlékeztet első ránézésre. A becsószás után egy darabig gyorsan pörgünk benne, majd alúl hagyjuk el az ufót.

A 60 méter hosszú, 6 pályás csúszda élvezhetjük a nagy csobbanást.

A 130 méter hoszú ún. vakondcsúszda neve is árulkodik arról, hogy ez egy föld felszíne alatti csúszda, ahol a föld alatti világba tekinthetünk be.

A sokak által már jól ismert szabadesés élményét is átélhetjük az erre kialakított csúszdával.

Biztosított az egyedülálló élmény a repülőszőnyeggel, ahol megízlelhetjük a repülés élményét.


Belépőjegy árak

Egész napos:

Felnőtt: 5500 Ft
Diák és nyugdíjas: 4200 Ft
Gyermek: 2500 Ft

Délutáni jegy:
(15:00 után)

Felnőtt: 4000 Ft
Diák és nyugdíjas: 3000 Ft
Gyermek: 1000 Ft

Szerdai jegy:

Diák: 3000 Ft

Néhány kép:

Aquaréna Mogyoródi Vízipark Aquaréna Mogyoródi Vízipark Aquaréna Mogyoródi Vízipark Aquaréna Mogyoródi Vízipark Aquaréna Mogyoródi Vízipark Aquaréna Mogyoródi Vízipark

Minden vélemény számít


*

Következő HTML elemek használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>